CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages

Saturday, 21 May 2011

P E R M U L A A AN !

 "˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

hye BLOGGER ! ade bende sikit cik syarinie nak cerite nih ! hehehe :D
mengade ngade plak kan ??? thanks pade sesiape sje yang sudi nak bace !
PERMULAAN ?? ape bende ta uh ek?? saje nak story ttg peruulaan saya d tengahtengah tahun nih ! permulaan tentang pengajiaan d tingkatan 6 bawah ! hehhe.. cam kelakar je dengar an??
dah dua minggu ak mula start blajo ! macam macam aku dah start stdy .. macam macam subjek yang wat kpale ak cam nak serabot sikit ! hehhe.. byse ar name pon belajar an?? mane ad senang.. permulaan blaja SENI VISUAL ! tak sangke ak ni ad gak bakat melukis :D
pas uh permulaan blaja BM 1 n BM2 .. alhamdululah ! ak dapat guru BM yang super OK ! ak harap ak bole score dalam exam naty :)
tentang permulaan MUET ! taw itu ap?? MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST ! heheh.. wah ! cam gempak je an?? ta pon sbnarnye ! oas uh dgn pengajian am 1 n pengajiaan am 2 ! macam macam la.. paling dashat ! SEJARAH oo.. hehehhe.. bnde ta baru pon.. p cabaran nak blaja sejarah uh yang baru ! p ak harap aku akan mule kan perulaan ni dgn betolbetol.. dan akhir an permulaan ni dgn kejayan ! AMIN :D

 "˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

P E R M U L A A AN !

 "˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

hye BLOGGER ! ade bende sikit cik syarinie nak cerite nih ! hehehe :D
mengade ngade plak kan ??? thanks pade sesiape sje yang sudi nak bace !
PERMULAAN ?? ape bende ta uh ek?? saje nak story ttg peruulaan saya d tengahtengah tahun nih ! permulaan tentang pengajiaan d tingkatan 6 bawah ! hehhe.. cam kelakar je dengar an??
dah dua minggu ak mula start blajo ! macam macam aku dah start stdy .. macam macam subjek yang wat kpale ak cam nak serabot sikit ! hehhe.. byse ar name pon belajar an?? mane ad senang.. permulaan blaja SENI VISUAL ! tak sangke ak ni ad gak bakat melukis :D
pas uh permulaan blaja BM 1 n BM2 .. alhamdululah ! ak dapat guru BM yang super OK ! ak harap ak bole score dalam exam naty :)
tentang permulaan MUET ! taw itu ap?? MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST ! heheh.. wah ! cam gempak je an?? ta pon sbnarnye ! oas uh dgn pengajian am 1 n pengajiaan am 2 ! macam macam la.. paling dashat ! SEJARAH oo.. hehehhe.. bnde ta baru pon.. p cabaran nak blaja sejarah uh yang baru ! p ak harap aku akan mule kan perulaan ni dgn betolbetol.. dan akhir an permulaan ni dgn kejayan ! AMIN :D

 "˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙